Hoe verwijder ik een gebruiker van mijn Alma-account?

  • Bijgewerkt

Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk een gebruiker permanent te verwijderen, maar kun je hem/haar alleen deactiveren. Ga hiervoor naar de sectie Gebruikers, klik op de betreffende gebruiker en bewerk vervolgens de rol door 'deactiveren' te selecteren. Klik op de knop "Opslaan" om de wijziging vast te leggen.

De gebruiker kan dan geen verbinding meer maken met het Alma-account of met onze speciale interface die winkelverkoop mogelijk maken.

Indien je problemen ondervindt bij het uitvoeren van deze actie, neem dan contact met ons op via support@almapay.com.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 12